2011. február 25., péntek

Felpörög az Update!

Kedves Olvasók!

A blogra Diával ketten írogatunk, nem titok, hogy kis csapatunkban ő az igazi Update-szakértő és konyhatündér, így a recepteket és hasonlókat meghagyom neki.
Én inkább a boltunk működésével és a tevékenységünkhöz tágabban kapcsolódó dolgokról fogok inkább írni.
Tegnap délután Update-franchise találkozó volt, ahol tájékoztatást kaptunk arról, mi várható az Update vonalán. Nem semmi, az tuti! De először is Rékát méltatom őszinte elismeréssel. Két héttel áll a szülés előtt és bomba kismama alakja van. (ez jó cím lenne mondjuk egy új dvd-nek is :-)) Másrészt elképesztő mennyi energia és tettvágy van benne. Nemrég még órát tartott, a héten rajongói találkozót, forgattak sokat és tele van tervekkel. Minden elsimerésem, mély meghajlással!
Norbi sok új terméket bemutatott, melyek március-április folyamán kerülnek a boltokba. Lesz meglepetés  és öröm bőven, még azokon túl is, amit a fotón láthattok. Készételek, konzervek, hidegkonyhai fincsi dolgok, új, gazdaságosabb cukor, kész sütiporok, 1-es mogyorókrém és még sorolhatnám. Az újdonságok érkezéséről azonnal beszámolunk, érdemes gyakran olvasni a blogot és csatlakozni hozzá. Tényleg.

Kellemes hétvégét kívánok!
Attila


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése