Sziasztok!
Tudom, már régen írtam nektek, de most itt vagyok és egy igazi finom, már nyári ételt hoztam nektek, mert hát a nyár kétségtelenül itt van.:) A melegre van egy tippem: gyertek be hozzám a boltba a klíma megy, és rengeteg finomsággal tudok szolgálni nektek, ami most új és isteni és péksüti és édes! hmmm... az epres-vaníliás tiroli és a túró rudis papucs, érdemes megkóstolni! Én minden nap megeszek 25 dkg epret, és amióta lehet kapni mindig epres tirolit eszem, mert az eper nagyon jótékony hatású, jól eltelít, nem hizlal és finom is.:)
Na de jöjjön az ígért recept:
Hozzávalók:
1 zacskó 600g fagyasztott lecsóalap. Én ezt most fedeztem fel, van benne hagyma, paprika (3 féle) és paradicsom. Frissen összevágva és így lefagyasztva lehet kapni a boltokban. Szerintem tökre megéri, mert így nem dobjuk a zöldség felét a szemétbe és finom is. De persze lehet készíteni friss lecsó zöldségekkel is! Felteszünk egy lecsóalapot, oliván 1 fej hagymán üvegesre pároljuk, majd belerakjuk a paradicsomot és paprikát! Fedő alatt megvárjuk míg összeesnek a zöldségek, addig felkarikázunk egy csomag Update virslit! Majd mikor már összeestek a zöldségek, beletesszük a karikára vágott virsliket, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és kb. fél órát rotyogtatjuk! Eközben elkészítjük az Update tarhonya köretet (a nálunk kapható tarhonyát)
Majd tálaljuk, ha mindkettő kész a képen látható módon.:)
Én ezt az ételt egyszerűen IMÁDOM.
Most zárom soraimat, mert korán kelek. Írjátok meg meséljétek el a boltba, hogy sikerült, hogy ízlett az étel!?
Üdvözlettel:
Dia
Szia Dia!!:)
VálaszTörlésaz epres tirolinak mekkora a szénhidráttartalma?
Üdv Brigi